Blogs voor ZZP’ers

Het tijdstip voor social media berichten vergroot de kans dat je wordt gezien
Op welk tijdstip kan ik mijn tweet of post het beste plaatsen? Wanneer maak ik het meeste kans om gelezen te worden?

Veel bedrijven maken gebruik van Twitter, Facebook en LinkedIn en weten niet goed wanneer ze een tweet of een post moeten plaatsen. En toch is het goed te weten wanneer het beste tijdstip voor social media is om je tweet of post te plaatsen. Lees mijn blog als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Op welk tijdstip plaats ik het beste mijn tweet of post.
Google presenteert de ‘HTTPS everywhere’-strategie

Wat is het gevolg van de HTTPS everywhere’-strategie voor mijn website?

Google heeft openlijk nieuwe rankingfactor aankondigt. In juli 2014 presenteerde Google zijn ‘HTTPS everywhere’-strategie. Het gebruik van ‘https’ wordt daarmee bepalend voor het zoekresultaat. Voor elke online marketeer dus iets om bij stil te staan. Op dit moment is het nog een lichtgewicht SEO-factor, maar in de toekomst zal dit zeker toenemen. Lees mijn blog als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Wat betekent de HTTPS everywhere’-strategie
Hoe kun je een twitter pagina opmaken

Hoe kun je een twitter pagina opmaken en hoe voeg je een profielfoto en een header toe.

Het is nog niet zo lang geleden dat je meer mogelijkheden hebt gekregen in Twitter om je persoonlijke pagina nog mooier in te richten. Tijd voor een artikel om uitleg te geven over de mogelijkheden die Twitter biedt om je persoonlijke pagina op te maken. Lees mijn blog als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Hoe kan ik mijn twitter pagina zelf opmaken
Wat is de techniek achter het schrijven voor het web?
Hoe schrijf ik teksten voor het web die zichtbaar worden in zoekmachines?

Schrijven voor het web is een technisch kunstje geworden. Het is de fase waarbij je de slag moet maken om een middenweg te vinden tussen het schrijven voor de lezer en schrijven om gevonden te worden. Helaas sluit het ene het andere niet uit. Gevonden worden betekent dat je een lezerspubliek krijgt, maar de lezer wil ook een artikel die fijn leest. Hoe pak je dit aan? Lees mijn blog als je meer over dit onderwerp wilt weten.

Hoe schrijf ik teksten voor het web
Keywords in Google
Keywords in Google steeds belangrijker

Er is een aantal spelers op de markt van zoekmachines waarvan de bekendste in Nederland Google is. Google heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Dit artikel gaat over deze ontwikkeling en het doel van Google om vooral ‘kennis te delen’. Want hoe doet Google dit? Wat is de rol van de keywords in Google?

Wat is de rol van keywords in Google geworden
Tekstlink schrijven
Hoe schrijf je een goede tekstlink

Voor een goede waardering in Google is het plaatsen van interne links erg belangrijk. Het zijn links die pagina’s binnen je eigen website verbind. Deze tekstlinks (ook wel linktekst genoemd) zijn bepalend voor je linkpopulariteit; een onderdeel waarop je webpagina wordt gewaardeerd door zoekmachines.

Hoe schrijf ik een goede tekstlink
Kennis delen met anderen: Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on facebook
Facebook

Reacties zijn gesloten.