ZZP

Liek Crossmedia wil een helpende hand zijn om jouw doel te bereiken.

Logo-Aswan-1Eindelijk heb je de stap gezet om als ZZP’er te starten,
en dan merk je dat je van meer markten thuis moet zijn dan je lief is.

Je bent een kenner op jouw vakgebied, maar dat blijkt niet het belangrijkste. De klanten zijn het belangrijkste, die moet je zien te bereiken. Je snapt dat je een huisstijl nodig hebt, een visitekaartje en een website. En je weet dat je social media kunt inzetten om de eerste stappen te maken om te werven. Maar hoe doe je dit? Liek Crossmedia kan hierbij helpen.

Helpen met uitleg geven over hoe je de communicatiemiddelen kunt gebruiken.

Wat ik veel tegen kom zijn zelfstandigen die vaak al heel wat hebben opgezet: Twitter, Facebook, LinkedIn en misschien zelfs een tool als Hootsuite om social media in te managen. En de doorbijter heeft met veel inspanning ook een website in WordPress opgezet. En dan komt er een punt waarop er veel vragen komen, want hoe ga ik nu verder.

  • Hoe schrijf ik teksten voor internet en nog belangrijker hoe schrijf ik op keywords.
  • Hoe zorg ik er voor dat ik zichtbaar wordt in Google.
  • Hoe integreer ik Twitter in mijn WordPress website, waardoor mijn tweets zichtbaar worden.
  • Hoe integreer ik Facebook en LinkedIn in mijn website.
  • Hoe maak ik een communicatieplannetje om mijzelf op de kaart te zetten.

Wat kan Liek Crossmedia voor je doen

Artikel afbeeldingWordPress website laten maken die betaalbaar is

Liek Crossmedia richt zich op de doelgroep van zzp’ers, die hulp nodig heeft met het opzetten van een betaalbare WordPress website, maar ook uitleg wil over hoe je met deze website je doel kunt bereiken.

Ik wil meer weten

Artikel-bloggenCursus: Social media en het managen

Je hebt een website maar wil meer bezoekers. Dit kun je bereiken door meer te doen met social media. Door de persoonlijke benadering van Liek Crossmedia waarbij je individueel uitleg krijgt, kunnen we ingaan op al je vragen. Er gaat een hele nieuwe wereld open, een wereld die je kunt gebruiken om te netwerken en dat is meer dan het plaatsen van een post of tweet.

Ik wil meer weten

Artikel2Cursus: bloggen

Vind je het leuk om online te schrijven (bloggen) over jouw passie, een hobby of beroep. En wil je je zichtbaarheid vergroten op het web, dan geef ik je in deze cursus uitleg over hoe je dit kunt doen.

Ik wil meer weten

Maar ook met het helpen opzetten van je communicatiemiddelen.

  • Je huisstijl uitwerken.
  • Je communicatiemiddelen vormgeven.
  • Je teksten schrijven, en deze schrijven op keywords waardoor de vindbaarheid wordt vergroot.
  • Je social media een mooie ‘look en feel’ geven, en deze ook voor je onderhouden.
  • Je fotografie verzorgen en bewerken, zodat je deze beelden online kunt gebruiken.

………. en nog veel meer vragen.

We gaan samen om de tafel zitten. Ik kijk met je mee wat je hebt opgezet en hoor graag wat je wilt bereiken. Aan de hand van je vragen geef ik je uitleg of passen we een en ander aan waardoor je beter uit de voeten kunt.

Recommendations LinkedIn

“Angelique, dank voor je heldere uitleg over de tools om nog beter te scoren in Google. Hier kan ik verder mee! Tip: ga hierin cursussen geven, er is denk ik veel behoefte aan!”

“Ik heb Angelique leren kennen als een heel toegankelijk persoon. Ze voelt aan wat nodig en levert daar op maat hulp bij. Ze leerde mij hoe ik sociale media kan toepassen in mijn bedrijf op een heldere en rustige manier. Ze weet technische en moeilijke materie om te zetten in heldere taal.”

“Angelique weet haar kennis en brede ervaring op het gebied van social media, in de breedste zin des woord, op een heldere wijze over te brengen.Verder is zij zeer hulpvaardig en een prettig mens in de omgang. Kortom, een topper!”

“Angelique Disseldorp geeft op een heldere manier handvaten om op professionele manier gebruik te maken van de social media. Zij haakt in bij de kennis die je al hebt.”

“Angelique heeft mij veel tekst, uitleg en tips gegeven over o.a. de beveiliging en SEO van mijn website. In korte tijd wist zij de knelpunten in kaart te brengen en deze op duidelijke relaxte manier uit te leggen. Angelique is een energieke gedreven vrouw met veel kennis van zaken.”

Liek Crossmedia

Angelique DisseldorpEn heb je hulp nodig met het vormgeven van je communicatiemiddelen. Ik kom graag met je in contact.

Angelique Disseldorp
info@liekcrossmedia.nl
Tel.: 06 – 103 427 25
Bericht achterlaten >>

Kennis delen met anderen: Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on facebook
Facebook

Reacties zijn gesloten.