Over Liek

Liek Crossmedia is gespecialiseerd in het uitwerken van online en offline marketing en communicatieplannen

Achter Liek Crossmedia zit Angelique Disseldorp. Iedereen die haar goed kent noemt haar ‘Liek’. Het was daarom een kleine stap om haar bedrijf Liek Crossmedia te gaan noemen.

Liek CrossmediaHBO-opleiding marketing en communicatie
Angelique Disseldorp heeft het uitwerken van online en offline marketing en communicatieplannen altijd een passie gevonden. Terwijl veel studiegenoten vanuit haar HBO-opleiding marketing en communicatie aan de Ichthus Hogeschool zich gingen richten op het schrijven, merkte Angelique dat het uitwerken haar meer trok. Tijdens haar stage bij Brienen en Baas – een bureau voor Vormgeving en Communicatie – wist ze wat ze wilde gaan doen; leren om marketing en communicatieplannen technisch uit te werken.

Grafisch Intermediair
Angelique Disseldorp zit al ruim 20 jaar in het vak. In de beginjaren ging het om het uitwerken van met name offline campagnes gericht op het begeleiden van drukwerk. In deze periode is zij zich gaan opleiden tot grafisch intermediair aan het Grafisch Media Instituut in Amsterdam.

Vormgeving en webdesign
In 2007 kwamen de eerste stappen op het gebied van online. De website kwam centraal te staan en social media werd het middel om te communiceren. Offline plannen moesten omgevormd worden naar online plannen. Een ontwikkeling die Angelique Disseldorp heeft omarmd en zich verder heeft ontwikkeld tot vormgever en webdesigner aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Opleidingen die een must zijn geworden op het gebied van online.

Schrijven voor internet
Maar niet alleen kennis van vormgeving en webdesign was van belang. Er gebeurde ook veel op het gebied van het schrijven van teksten voor internet. Het moest kort en bondig en structuur werd bepalend. In de laatste jaren is daar een andere techniek bij gekomen, het schrijven op keywords. Teksten schrijven is een vooral technisch verhaal geworden. Om meer inzicht te krijgen is Angelique Disseldorp cursussen gaan volgen voor het schrijven voor internet aan de Hogeschool Utrecht centrum voor communicatie en journalistiek.

Liek Crossmedia
Angelique Disseldorp

Ik kom graag met u in contact om te kijken naar de mogelijkheden.

Angelique Disseldorp
info@liekcrossmedia.nl
Tel.: 06 – 103 427 25
Bericht achterlaten >>

Volg mij op Twitter

Kennis delen met anderen: Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on facebook
Facebook

Reacties zijn gesloten.